A10 Networks

A10 Networks е международно призната компания, производител на ново поколение мрежови технологии за приложения. Решенията на А10, дават възможност на предприятията, доставчиците на услуги, WEB гиганти и правителствени организации да повишат, защитят и оптимизират дейността на техните DATA центрове и мрежи. Платформата Advanced Core Operating System (ACOS®), разработена от компанията, е проектирана така, че да осигури значително по-висока производителност и сигурност в сравнение с предишните поколения продукти от този тип. A10 Networks разполага с конкурентно портфолио от мрежови продукти за приложения, с многослойна архитектура, които гарантират висока достъпност, скорост и сигурност на връзката между потребителя и съответното приложение.

Достъпност на приложенията – Тази функция гарантира, надежден достъп до сървърите за приложения и мрежите, независимо от потребителя, типа на устройството, локацията и вида на връзката.

По-висока полезна дейност за приложенията – Подобрява нивото на работа на уебсайта и приложенията посредством високо-ефективно и интелигентно разпределение на трафика и функции за разтоварване на сървъра(кеширане на съдържанието, мултиплексиране на връзката, компресиране и SSL offload).

Защита на приложенията – А10 предоставя разнообразие от функции за защита, които декриптират, автентифицират и изследват поведението на потребителите в приложението, след което засичат и овладяват нарастващите и все по-сложни кибер атаки.