Продукти за офиса


S&T България предлага на своите клиенти широк спектър от техническо офис оборудване, на водещи производители в ИТ сектора.

Независимо от големината на вашата компания, ние гарантирано, можем да предложим правилното решение, отговарящо в най-малък детайл на техническите ви бизнес изисквания.

Нашето портфолио обединява широко разнообразие от специализирани хардуерни решения, в това число – монитори, ноутбуци и таблети, външни дискове и безвентилаторни устройства.

Нашият продуктов каталог включва и голям избор от висококачествени периферни устройства – монитори и принтери.

Успоредно със стандартните принтерни системи, S&T специализира и в доставката на широкоформатни устройства за печат, отговарящи на най-новите технологични стандарти за качество.

Познавайки добре, ключовите ИТ потребности на своите клиенти ние се стремим да осигурим винаги оптимално, гъвкаво и ценово-ефективно решение за вашите персонални бизнес специфики.

В допълнение нашия собствен бранд MAXDATA ви предоставя удобството да закупите качествен и надежден продукт, при това с възможност за индивидуално базирана конфигурация. За всички продукти с марка MAXDATA , ние предлагаме персонално изготвени варианти за разплащане, както и услуги по инсталация, финансиране и подръжка за всеки продукт.