Вградени компютърни системи

  • Touch- & Panel компютърни решения
  • Вградени компютърни системи
  • Дигитален подпис
  • E-ticketing в обществения транспорт
S&T Embedded Systems специализира в доставката на професионални touch и panel компютърни решения, които се изработват в нашата производствена база в Германия и отговарят на най-високите стандарти за качество и надеждност.

Предлаганите от нас вградени компютърни системи са проектирани така, че да работят безпроблемно и дългосрочно в преобладаващо неблагоприятна среда. Нашите продукти намират широко приложение в сферата на транспорта, корабоплаването, медицината, производството и доставката на енергия и сигурността. Мултимедийните решения произведени от S&T са предпочитани за нуждите на музеите и организациите занимаващи се с поставянето външна реклама и дигитални информационни табла.

В допълнение, S&T Embedded Systems, предлага и индивидуално базирани концептуални разработки, имплементация и техническа експлоатация, като към това са включени и инсталацията и поддръжката на закупените устройствата.

Нашият модуларен подход към имплеметацията на вградените системи, създава необходимата база за адаптация на апаратурата към специфичните клиентски потребности. Вградените компютърни модули се отличават с висока мащабируемост и надеждност. Това предоставя благоприятни условия за тяхната безпроблемна конфигурация в корпоративната структура, така че да се използват при изпълнението различни видове дейности.

В допълнение, нашите устройства разполагат и с иновативна система за охлаждане, която гарантира тяхната безпроблемна експлоатация в изключително широк температурен диапазон. Ние предлагаме и опционални модулни устройства с изключително висока устойчивост към външни механични влияния и самостоятелно охлаждане, които ги правят изключително подходящи за употреба във външна среда.

Портфолиото ни от системи за вграждане се допълва от широко-мащабни PC решения и дисплеи, които могат да бъдат използвани като информационни табла или интелигентни дъски за планиране.