23.01.2014 | Bulgaria

S&T България ЕООД – официален дистрибутор на NETASQ за България

От декември 2013 S&T България ЕООД е официлен дистрибутор на NETASQ за България. NETASQ е лидер на европейския пазар в сферата на комплексните решения за информационна сигурност. NETASQ е част от EADS Group, които в началото на 2014 бяха преименувани на Airbus Group. NETASQ е най-големият европейски производител на firewall и UTM устройства и единсвен такъв, който предлага решения сертифицирани както от НАТО, така и от ЕС.

“S&T България и NETASQ, предлагат на българския пазар решения за сигурност подходящи не само за частния, а и за публичния сектор. Ние ще работим единствено през партньорска мрежа, като всички досегашни нива и отстъпки се запазват.”, коментира Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България ЕООД. “Като официален дистрибутор ние ще осигурим на своите партньори професионална техническа поддръжка и обучения за цялата гама от продукти NETASQ.”, добави той.

Решенията NETASQ гарантират оптимална защита и сигурност за всеки бизнес като същевременно предоставя възможност за оптимизацията на работния процес и намаляване на разходите.

„Важно е да споменем, че NETASQ разполага с инструменти за гарантиране сигурността на индустриални SCADA мрежи – нещо, което традиционните UTM производители пренебрегват, тъй като се фокусират само върху мрежата в офиса”, поясни Злати Петров.
Продуктите на NETASQ присъстват в България от 2004 година. До момента те са успешно имплементирани от редица ключови компании, опериращи на местния пазар. Посредством стратегическото си партньорство с S&T, NETASQ планира да разшири присъствието си в страната превръщайки с във водещ доставчик на решени за защита на информационната сигурност.