12.03.2014 | Bulgaria

S&T България организира бизнес закуска за клиенти в партньорство с Hitachi Data Systems

На 11 март 2014, в Гранд Хотел София, се проведе бизнес закуска организирана от S&T България в партньорство с Hitachi Data Systems. Участие в мероприятието взеха, Томаш Козак, Регионален Мениджър за България, Гърция и Унгария на Hitachi Data Systems, Клемен Бертонели, Мениджър глобални услуги CEE на Hitachi Data Systems, както и клиенти на S&T България от публичния, финансовия и телекомуникационния сектор. В неформална обстановка бяха представени и обсъдени най-новите решения на Hitachi Data Systems, във връзка с оптимизацията на ИТ процесите, повишаване на тяхната ефективност и намаляване на разходите и рисковете пред, които организациите са изправени.

С&Т България и Hitachi Data Systems, имат доказано успешно партньорство, утвърдило се посредством многото, разнообразни и успешни проекти осъществени в сътрудничество между двете фирми.

С&Т България се фокусира върху персоналните потребности на своите клиенти, предоставяйки най-подходящите решения, базирани на индивидуалните характеристики на техния бизнес.

Компанията притежава дългогодишен опит в сферата на системната интеграция, ИТ консултантските услуги и аутсорсинга.