03.07.2014 | Bulgaria

STORMSHIELD – ново поколение продукти за защита на информацията от NETASQ-ARKOON

На 3 юли 2014 година компанията NETASQ-ARKOON, официално представиха своя нов бранд STORMSHIELD NETWORK SECURITY, който изцяло замества досегашните NETASQ и ARKOON.

С&T България, в качеството си на единствен, официален дистрибутор на NETASQ-ARKOON за българския пазар, ще предлага продуктите Stormshiled, през партньорската си мрежа, като ще продължи да осигурява на своите партньори сертификационни и квалификационни обучения, техническа пред-продажбена подкрепа, пилотни инсталации, както и маркетинг съпорт.

STORMSHIELD NETWORK SECURITY обединява продукти от ново поколение, които блокират кибер атаките независимо от тяхната сложност.

Продуктите STORMSHIELD NETWORK SECURITY обхващат набор от 9 устройства, които покриват целия спектър от изисквания на съвременните организации: от защита на информационните системи от вътрешни и външни заплахи до контрол върху достъпа и употребата на работни станции, като същевременно осигуряват проследяване на мрежовата активност в реално време. Във виртуалната версия са взети под внимание и последните новости в сферата на клауд къмпютинга и мобилността в облака.

Новото при продуктите с бранд STORMSHIELD NETWORK SECURITY e и използваната за пръв път технология Multi-layer Collaborative Security, която улеснява активното взаимодействие между секюрити агентите и устройствата. Този цялостен подход позволява адаптирането на нивото на защита на работните станции и сървърите в съответствие с уязвимостите на работната среда и получените известия.

Във връзка с пилотното представяне на новия си бранд от NETASQ-ARQOON оповестиха своята визия за Stormshield Network Security, като бъдещето на компанията и споделиха надеждите си, че продукти с тази марка ще се превърнат не само в европейски, но и световен лидер на пазара.