06.01.2016 | Bulgaria

S&T България - официален дистрибутор на Dtex Systems за България

От началото на ноември 2015 г. S&T България стана официален дистрибутор за страната на Dtex, иновативно решение фокусирано върху наблюдението, проследяването и анализа на потребителската активност.
Dtex e решение от ново поколение насочено към наблюдение на крайните точки. То комбинира изключително олекотени и стабилни микро агенти интегрирани върху отделните потребителски устройства, с мощен сървърно базиран анализ, като по този начин осигурява по-високо ниво на сигурност и проследяемост. Изцяло софтуерното решение няма аналог и осигурява разширени и по-задълбочени инструменти за наблюдение и анализ.
За разлика от стандартните DLP и SIEM решения, които не вземат под внимание историята на потребителската дейност и тенденциите в тяхното поведение, Dtex изготвя подробен и лесен за проследяване дневник на извършените операции. Успоредно с това софтуерът запаметява и анализира стандартното поведение на всеки потребител и изпраща известия в реално време при отклонение от зададения контекст. Базирайки се на тази информация Dtex изготвя подробна статистика и може да определи нивото на заплаха произтичаща от всеки един потребител. По този начин организациите получават подробен профил на активността на техните служители и могат да проследят всяка стъпка от действията, които биха представлявали реален риск за тяхната чувствителна информация.
Като ексклузивен дистрибутор за българския пазар S&T България ще предлага Dtex през партньорската си мрежа, предоставяйки на своите партньори атрактивна партньорска програма, сертификационни обучения и поддръжка на закупения продукт.
“В последните години въпросът за защита на информацията се превръща в основен фокус за организациите, както в публичния така и в частния сектор. Компаниите имат нужда от решение, което да им гарантира високо ниво на защита срещу изтичане на чувствителни данни. В тази връзка ние се стремим постоянно да разширяваме нашето портфолио, предлагайки най-новите решения насочени към защита на информацията. Dtex е продукт, който няма точен аналог, както на местния, така и на глобалния пазар. Това не само открива пред нас нови възможности за бизнес, но и ни помага да утвърдим позициите си на един от иноваторите на българския технологичен пазар.“- коментира Злати Петров, управител на S&T България.