09.09.2018 | Bulgaria

S&T България - генерален спонсор и изложител на XXI Национален конгрес по ултразвук в медицината

Събитието е организирано от Българската асоциация по ултразвук в медицината и се провежда в периода 13 - 16 септември 2018 г. в Конгресния център на клуб Ривиера, к.к. Златни пясъциS&T България е генерален спонсор и изложител на организирания от Българската асоциация по ултразвук в медицината XXI Национален конгрес по ултразвук в медицината, който се провежда в периода 13 - 16 септември 2018 г. в Конгресен център на клуб Ривиера, к.к. Златни пясъци.

Ежегодният конгрес по ултразвук предоставя възможност на водещи специалисти в ултразвуковата диагностика да предадат безценен опит и познания на експерти в различни области на медицината. Форумът цели да развива общността на Българската асоциация по ултразвук в медицината, като всяка една от научните сесии по време на конгреса ще засегне актуални теми от съвременната медицинска практика. Не на последно място фирмената изложба обединява водещи компании с последните технологични постижения в медицинска апаратура за ултразвукова диагностика и фармацевтични достижения.

Основни теми на конгреса са : Гастроентерология, Ревматология, Нефрология, Рентгенология, Урология, Акушерство и гинекология, Ендокринология, Ангиология, Неврология, Анестезиология, Кардиология, Ортопедия и травматология, Пулмология, Обща медицина и Хирургия.

Симпозиум на S&T България е в Зала А на Конгресния център от 16:20 ч. на 13.09.2018 г. Наши представители посрещат посетителите и на щанда ни в Изложбената зала на Конгресния център по време на цялото събитие. Компанията спомоществователства участието на лекар във форума, включително в Училището по ултразвук.

S&T България е единствен оторизиран дистрибутор и сервиз на пълната гама продукти на Philips Healthcare за България. Компанията предлага богато разнообразие от висококачествена медицинска апаратура, в това число - ултразвукови апарати, рентгенови апарати, компютърни томографи, ангиографи, ядрено–магнитни резонанси, системи за образна диагностика в нуклеарната медицина, кардио-мониторни системи, пациентни монитори и информационни решения за медицината.