12.03.2019 | Bulgaria

S&T България е Сребърен Партньор на Canon

Чрез партньорството нашите клиенти ще рационализират работното си място и ще подобрят своя опитCanon е един от най-големите световни производители на решения за изображения. Canon CEE със седалище във Виена е регионалната организация за продажби на Canon Europe (RSO) за Централна и Югоизточна Европа, Централна Азия и Кавказ. Canon CEE обслужва териториите повече от 20 години и е изградила силна дистрибуторска и партньорска мрежа в B2B и B2C.

Днес Canon CEE отговаря за 25 държави, които са разделени на 8 региона, където операциите на Canon CEE се поддържат основно от дъщерно дружество на Canon CEE или от представителството на Canon CEE. Canon CEE има повече от 130 служители в целия регион.

Клиентите се възползват от потребителски и професионални продукти за изображения, включително водеща фотографска техника, принтери, скенери и бинокли, както и разширена гама цифрови компактни и SLR камери. Нейните бизнес решения предлагат обширно портфолио от решения за печат и документи за малки и средни предприятия, големи корпорации и организации в публичния сектор.

S&T AG е водещ доставчик на цялостни консултации, аутсорсинг, системна интеграция и ИТ услуги в Централна и Източна Европа. Компанията развива своята дейност в 25 страни от Централна и Източна Европа. Разполага с 90 офиса и над 6 700 служители. Централният офис на S&T AG е регистриран на Франкфуртската фондова борса (www.snt.at, ISIN AT0000A0E9W5, WKN A0X9EJ, SANT) и формира част от TecDAX индекса на водещите високотехнологични компании на борсата.

S&T България е с доказан опит в проектирането, изграждането и внедряването на цялостни ИТ инфраструктурни решения за нуждите на частния бизнес и държавния сектор. Благодарение на своя дългогодишен опит, стабилната си партньорска мрежа и високо квалифициран екип, днес компанията е един от водещите системни интегратори в България.

Клиенти на S&T България са някои от най-големите компании в публичния сектор, телекомуникациите, транспорта и съобщенията, банковия и финансов сектор, преработващата промишленост, комуналните услуги, здравеопазването и ритейл сектора.