24.04.2019 | Bulgaria

Работна среща на Fujitsu България и S&T България

Темата на работната среща бяха новото поколение NetApp FAS Хибридни флаш системи FAS9000, FAS8200 и серията FAS2700 и капацитетът им да отговорят на съвременните бизнес нуждиNetApp All Flash FAS (AFF) системите са предназначени да отговорят на корпоративните изисквания за висока производителност, изключителна гъвкавост и най-доброто в своя клас управление на данните. Изградени върху ONTAP софтуер за управление на данни, All Flash FAS системите ускоряват бизнеса без компромис с ефективността, надеждността и гъвкавостта на ИТ операциите. Като дискови масиви от висок клас, те повишават скоростта, управляват и защитават критичните за бизнеса данни, сега и в бъдеще, позволявайки лесен и безпроблемен преход към flash технологиите в центъра за данни.

Новото поколение NetApp FAS Хибридни флаш системи бележат ръст в сравнение с предишното от гледна точка на производителност:
30% увеличение на производителността за FAS2700;
50% увеличение на производителността за FAS8200;
100% увеличение на производителността за FAS9000.

Създаден от NetApp ONTAP® софтуер за управление на данни, FAS9000 обединява SAN и NAS инфраструктура за съхранение. Проектиран, за да се възползва напълно от 40GbE и 32Gb FC, FAS9000 е най-мощната FAS система, създадена от NetApp, а интелигентният модулен дизайн повишава надеждността, наличността и експлоатационната годност (RAS). Сервизните операции са значително опростени, намалявайки до минимум риска от грешки и намалявайки времето, необходимо за изпълнение на операциите. Модулният дизайн с пълна модернизация увеличава гъвкавостта, опростява поддръжката и удължава живота на платформата, като намалява смущенията и разходите, които идват с технологични обновявания.

Системите FAS9000 могат да бъдат групирани с масиви NetApp AFF и могат да бъдат интегрирани с облака. Това означава, че имаме контрола да преместим данните си там, където е необходимо, за да осигурим оптимална комбинация от производителност, капацитет за съхранение и ефективност на разходите. С доказана гъвкавост и възможности за управление на данните, системите zNetApp®FAS имат капацитета да се справят с променящите се бизнес нужди, като същевременно отговаря на основните ИТ изисквания.