15.05.2019 | Bulgaria

S&T България участва в най-голямото събитие за Майчино-фетална медицина в България

С приноса си като Сребърен спонсор компанията подкрепи събитие, което съответства на най-високите изисквания на индустрията в европейски и национален планВ качеството си на Оторизиран дистрибутор на PHILIPS Healthcare за България, S&T взе участие в IV-тия Международен научен конгрес по Майчино-фетална медицина в хотел „Рила“ Боровец в периода 10-12 май 2019 г.

Важен акцент в представянето на S&T бе изборът на организаторите от Асоциацията по майчино-фетална медицина да проведат практическия предконгресен курс по специализирана пренатална диагностика с ултразвуковата система EPIQ Elite на PHILIPS.

Ултразвукът на Philips EPIQ Elite бе лансиран на пазара на 8-ми февруари 2019 г. като нов клас на премиум ултразвук за акушерство и гинекология. Системата отговаря на нуждите на най-взискателните практики днес чрез мощна обработка на изображенията, ефикасен работен процес и системна интелигентност. Доставя изключително качество на изображението и реалистични 3D сканирания, за да осигури напреднала фетална оценка по време на всички етапи на бременността.

Асоциацията по Майчино-фетална медицина (АМФМ) е организация, представляваща специалисти по АГ и Майчино-фетална медицина с мисия за обезпечаване на достъпа до съвременна и надеждна майчино-фетална медицина навреме и в пълен обем, както и за развитие на медицинската наука и практика, и постоянното усъвършенстване на уменията на специалистите чрез методите на СДО и продължаващото професионално обучение и образование.