Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • S&T България взе участие във Финансов ИТ форум 2014

  S&T България взе участие във Финансов ИТ форум 2014

  На 10 април S&T България в партньорство с Hitachi Data Systems взе участие в 16-тия Финансов ИТ форум организиран от ICT Media.

 • S&T България и Hitachi Data Systems организираха бизнес закуска за клиенти

  S&T България и Hitachi Data Systems организираха бизнес закуска за клиенти

  На събитието присъстваха, Томаш Козак, Регионален Мениджър за България, Гърция и Унгария на Hitachi Data Systems, Клемен Бертонели, Мениджър глобални услуги CEE на Hitachi Data Systems, както и клиенти на S&T България от публичния, финансовия и телекомуникационния сектор.

 • S&T България – официален дистрибутор на NETASQ за България

  S&T България – официален дистрибутор на NETASQ за България

  От декември 2013 година S&T България ЕООД е официлен дистрибутор на NETASQ за България. NETASQ е лидер на европейския пазар е сферата на комплексните решения за информационна сигурност.

Проекти
 • Philips мобилно C-рамо за ортопедична болница „Витоша“

  Philips мобилно C-рамо за ортопедична болница „Витоша“

  Мобилното C-рамо на Philips доставено от S&T България за нуждите на ортопедична болница „Витоша“, София, България, гарантира по-добра грижа за пациентите, благодарение на изключителното качество на изображението и по-ниските дози на облъчване.

 • Сторидж решения за Energo-Pro

  Сторидж решения за Energo-Pro

  ENERGO-PRO е частно електроразпределително и електроснабдително дружество и производител на електричество от възобновяеми енергийни източници. Във връзка с възложения им от компанията проект, S&T България доставиха и имплементираха Hitachi Unified Storage 110 – високо надеждна, средна сторидж система от среден клас.