Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • Най-новата ангиографска технология e в най-високотехнологичния център за мозъчно-съдови заболявания в УМБАЛ “Св. Иван Рилски”

  Най-новата ангиографска технология e в най-високотехнологичния център за мозъчно-съдови заболявания в УМБАЛ “Св. Иван Рилски”

  Доставеният и инсталиран от S&T България апарат на фирмата Philips - Azurion 7 Biplane е от последно поколение ангиографски апарати. Той е създаден в сътрудничество с водещи световни болници и е иновативна платформа, която позволява на специалистите лесно и уверено да извършват голям набор от процедури – както рутинни, така и с голяма сложност.
 • S&T България участва в 23-тото издание на Националния конгрес по ултразвук в медицината

  S&T България участва в 23-тото издание на Националния конгрес по ултразвук в медицината

  Това е най-големият мултидисциплинарен медицински конгрес в страната и се състои от две части – Училище по ултразвук и същинска част на конгрес с научни сесии. Програмата включва кардиология, ангиология, пулмология, нефрология, ендокринология, гастроентерология, COVID-19, педиатрия и множество сателитни симпозиуми.
 • S&T Group - силата на синергията

  S&T Group - силата на синергията

  За S&T AG придобиването е допълнителна стратегическа стъпка в разширяването на бизнеса й с IoT Solutions в областта на Индустрия 4.0 и разширяване на софтуерните компетенции и капацитет на S&T Group. Ханес Нидерхаузер, главен изпълнителен директор на S&T AG, заявява: "Радвам се, че успяхме да сключим такава силно синергична сделка с придобиването на AIS."
Проекти
 • Fujitsu инсталира най-бързата суперкомпютърна технология в света в немски университет, за да изследва произхода на Вселената

  Fujitsu инсталира най-бързата суперкомпютърна технология в света в немски университет, за да изследва произхода на Вселената

  Изследователи от Университета в Регенсбург, Германия, разширяват своите проучвания за произхода на Вселената с помощта на новия суперкомпютър Fujitsu PRIMEHPC FX700, базиран на Fujitsu A64FX ARM процесор. Университетският проект QPACE4 (QCD Parallel Computing Engine 4) вече може да достигне до нови познания, използвайки суперкомпютър, базиран на технологията, разработена от Fujitsu за Fugaku, наскоро обявен за най-бързия суперкомпютър в света в класацията на TOP500.
 • S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  Computerworld: Как компанията ви отговаря на големите предизвикателства пред организациите и в публичния, и в корпоративния сектор в ерата на цифровата трансформация и как успявате да запазите интереса на потребителите за дългосрочно партньорство? г-н Злати Петров: На първо място е добрата информираност относно предметната област на приложенията, конкретните изисквания на нашите клиенти, средата, и на тази база постигане на ефективен анализ и оптимални проектни решения.
 • EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ представя най-мощната архитектура, използвана някога в ултразвуковата образна диагностика - тя засяга всички аспекти на акустичната аквзизиция и обработка, което ви позволява наистина да усетите еволюцията на ултразвука към една по дефинитивна модалност. S&T България оборудва множество български болници с EPIQ Ultrasound Machines.