Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • Най-новата ангиографска технология e в най-високотехнологичния център за мозъчно-съдови заболявания в УМБАЛ “Св. Иван Рилски”

  Най-новата ангиографска технология e в най-високотехнологичния център за мозъчно-съдови заболявания в УМБАЛ “Св. Иван Рилски”

  Доставеният и инсталиран от S&T България апарат на фирмата Philips - Azurion 7 Biplane е от последно поколение ангиографски апарати. Той е създаден в сътрудничество с водещи световни болници и е иновативна платформа, която позволява на специалистите лесно и уверено да извършват голям набор от процедури – както рутинни, така и с голяма сложност.
 • S&T България участва в 23-тото издание на Националния конгрес по ултразвук в медицината

  S&T България участва в 23-тото издание на Националния конгрес по ултразвук в медицината

  Това е най-големият мултидисциплинарен медицински конгрес в страната и се състои от две части – Училище по ултразвук и същинска част на конгрес с научни сесии. Програмата включва кардиология, ангиология, пулмология, нефрология, ендокринология, гастроентерология, COVID-19, педиатрия и множество сателитни симпозиуми.
 • S&T Group - силата на синергията

  S&T Group - силата на синергията

  За S&T AG придобиването е допълнителна стратегическа стъпка в разширяването на бизнеса й с IoT Solutions в областта на Индустрия 4.0 и разширяване на софтуерните компетенции и капацитет на S&T Group. Ханес Нидерхаузер, главен изпълнителен директор на S&T AG, заявява: "Радвам се, че успяхме да сключим такава силно синергична сделка с придобиването на AIS."
Проекти
 • Стартира интелигентна система MOBZZO за управление на Синята зона в Хасково

  Стартира интелигентна система MOBZZO за управление на Синята зона в Хасково

  Синята зона Хасково има 550 места за паркиране. Те са обособени в 7 района. След пускането на интелигентната система за управление, служителите ще извършват контрол на паркирането. С въвеждането на новата система за управление на зоната за паркиране няма да бъдат освобождавани служители, увери управителят на Тролейбусен транспорт Албен Манджуков.
 • S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  Computerworld: Как компанията ви отговаря на големите предизвикателства пред организациите и в публичния, и в корпоративния сектор в ерата на цифровата трансформация и как успявате да запазите интереса на потребителите за дългосрочно партньорство? г-н Злати Петров: На първо място е добрата информираност относно предметната област на приложенията, конкретните изисквания на нашите клиенти, средата, и на тази база постигане на ефективен анализ и оптимални проектни решения.
 • EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ представя най-мощната архитектура, използвана някога в ултразвуковата образна диагностика - тя засяга всички аспекти на акустичната аквзизиция и обработка, което ви позволява наистина да усетите еволюцията на ултразвука към една по дефинитивна модалност. S&T България оборудва множество български болници с EPIQ Ultrasound Machines.