Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • S&T България - генерален спонсор и изложител на XXI Национален конгрес по ултразвук в медицината

  S&T България - генерален спонсор и изложител на XXI Национален конгрес по ултразвук в медицината

  Събитието е организирано от Българската асоциация по ултразвук в медицината се провежда в периода 13 - 16 септември 2018 г. в Конгресния център на клуб Ривиера, к.к. Златни пясъци. Симпозиум на S&T България е в Зала А на Конгресния център от 16:20 ч. на 13.09.2018 г. Наши представители посрещат посетиелите и на щанда ни в Изложбената зала на Конгресния център по време на цялото събитие.
 • Първият в България обучителен и практически курс на Фондацията по фетална медицина

  Първият в България обучителен и практически курс на Фондацията по фетална медицина

  По инициатива на Philips Healthcare и с партньорството на S&T България, за първи път у нас Фондацията по фетална медицина, чрез трима сертифицирани лекари-специалисти от Асоциацията по майчино-фетална медицина, участва в провеждането на обучителен и практически курс по фетална морфология за акушер-гинеколози във високотехнологичната база на УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен.
 • Microsoft и Fujitsu си патнират в Palm Vein идентификацията за Windows Hello

  Microsoft и Fujitsu си патнират в Palm Vein идентификацията за Windows Hello

  Интеграцията се възползва от предимствата на системите PalmSecure на Fujitsu, които включват скенери, вградени в лаптоп или прикрепени чрез USB. За да влязат в профила си, потребителите поставят ръката си над сензора, който сканира уникалния модел на вените им под кожата. Това е единствена по рода си технология за удостоверяване, която трудно би довела до дублиране, защото рисунъкът на вените е много по-труден за копиране в сравнение с пръстовия отпечатък, например.
Проекти
 • VENTURO на Контрон в обществения транспорт - Терминал на превозни средства: АВТОМАТИЧНО СЪБИРАНЕ НА ТАКСИ/КОМУНИКАЦИОНЕН ТЕРМИНАЛ

  VENTURO на Контрон в обществения транспорт - Терминал на превозни средства: АВТОМАТИЧНО СЪБИРАНЕ НА ТАКСИ/КОМУНИКАЦИОНЕН ТЕРМИНАЛ

  Автобуси и трамваи на Валонската регионална транспортна компания SRWT/TEC оборудвани с единната платформа за управление на транспорта “VENTURO” от Kontron AG, дъщерно дружество на S&T AG . За да оборудва приблизително 2 500 автобуса и превозни средства на лекорелсовия транспорт, използващи разпределени разнородни вградени системи, белгийската Валонска регионална транспортна компания SRWT/TEC потърси нова единна платформа за управление, за използване в превозните средства. S&T AG придоби Kontron AG, един от лидерите на световния пазар на вградени компютри. Тази сделка подобри вече голямото портфолио от собствени технологии на S&T. Те се използват в областта на ИТ уредите, сигурността на облака, софтуера, интелигентната енергия, Производство 4.0 и интернет на нещата (IoT) - сектор, в който S&T формира върхови постижения.
 • S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  Computerworld: Как компанията ви отговаря на големите предизвикателства пред организациите и в публичния, и в корпоративния сектор в ерата на цифровата трансформация и как успявате да запазите интереса на потребителите за дългосрочно партньорство? г-н Злати Петров: На първо място е добрата информираност относно предметната област на приложенията, конкретните изисквания на нашите клиенти, средата, и на тази база постигане на ефективен анализ и оптимални проектни решения.
 • EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ представя най-мощната архитектура, използвана някога в ултразвуковата образна диагностика - тя засяга всички аспекти на акустичната аквзизиция и обработка, което ви позволява наистина да усетите еволюцията на ултразвука към една по дефинитивна модалност. S&T България оборудва множество български болници с EPIQ Ultrasound Machines.