Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • S&T България е партньор на Canon в изграждането на решения за офиса

  S&T България е партньор на Canon в изграждането на решения за офиса

  Управляваните услуги за печат и документи (MPDS) са реална възможност за клиентите да приложат цялостна стратегия за трансформация, която гарантира бъдещето на техните решения за управление на физическа и дигитална информация, като същевременно предоставя значителни подобрения в продуктивността и сигурността.
 • S&T България участва в най-голямото събитие за Майчино-фетална медицина в България

  S&T България участва в най-голямото събитие за Майчино-фетална медицина в България

  В качеството си на Оторизиран дистрибутор на PHILIPS Healthcare за България, S&T взе участие в IV-тия Международен научен конгрес по Майчино-фетална медицина в хотел „Рила“ Боровец в периода 10-12 май 2019 г. С приноса си като Сребърен спонсор компанията подкрепи събитие, което съответства на най-високите изисквания на индустрията в европейски и национален план.
 • S&T Group - силата на синергията

  S&T Group - силата на синергията

  За S&T AG придобиването е допълнителна стратегическа стъпка в разширяването на бизнеса й с IoT Solutions в областта на Индустрия 4.0 и разширяване на софтуерните компетенции и капацитет на S&T Group. Ханес Нидерхаузер, главен изпълнителен директор на S&T AG, заявява: "Радвам се, че успяхме да сключим такава силно синергична сделка с придобиването на AIS."
Проекти
 • Шест точки за действие на Fujitsu за успешна трансформация на работната сила

  Шест точки за действие на Fujitsu за успешна трансформация на работната сила

  Андрю Дейвис, Ръководител Future Workplace Strategy & Growth, Fujitsu: "Неочакваната пандемия на COVID-19 наложи необходимостта от нови начини на работа. Активирането на дистанционната работа стана спешна задача от процеса на дигитална трансформация. Но дори да оставим настрана нововъзникналите обстоятелства, многото програми за дигитална трансформация, които се провеждат, понякога създават объркване и недоволство сред служителите."
 • S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  Computerworld: Как компанията ви отговаря на големите предизвикателства пред организациите и в публичния, и в корпоративния сектор в ерата на цифровата трансформация и как успявате да запазите интереса на потребителите за дългосрочно партньорство? г-н Злати Петров: На първо място е добрата информираност относно предметната област на приложенията, конкретните изисквания на нашите клиенти, средата, и на тази база постигане на ефективен анализ и оптимални проектни решения.
 • EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ представя най-мощната архитектура, използвана някога в ултразвуковата образна диагностика - тя засяга всички аспекти на акустичната аквзизиция и обработка, което ви позволява наистина да усетите еволюцията на ултразвука към една по дефинитивна модалност. S&T България оборудва множество български болници с EPIQ Ultrasound Machines.