Системен интегратор и производител на специализирани ИТ продукти

S&T AG е един от лидерите в сферата на системната интеграция, аутсорсинга и предоставянето на комплексни ИТ решения в Централна и Източна Европа.

Новини
 • S&T България със силни позиции в

  S&T България със силни позиции в "ТОП 100 на технологичните компании в България"

  И тази година S&T България отстоява силните си позиции в категориите "TOP System Integrators", "TOP ICT Distributor" и "TOP Communications". Постъпленията на компанията от специфични за дейността й ИТ услуги и продукти, които не попадат под определението на останалите категории, отреждат на S&Т третото място. Разгръщане и специализиране в изпълнението на интегрирани решения в областта на водещи отрасли, стъпвайки на разширения капацитет на S&T групата, е характерната ситуация за компанията през 2018 и 2019 г.
 • S&T България участва в най-голямото събитие за Майчино-фетална медицина в България

  S&T България участва в най-голямото събитие за Майчино-фетална медицина в България

  В качеството си на Оторизиран дистрибутор на PHILIPS Healthcare за България, S&T взе участие в IV-тия Международен научен конгрес по Майчино-фетална медицина в хотел „Рила“ Боровец в периода 10-12 май 2019 г. С приноса си като Сребърен спонсор компанията подкрепи събитие, което съответства на най-високите изисквания на индустрията в европейски и национален план.
 • Японският технологичен гигант Fujitsu представя своите прогнози за влиянието на технологиите през 2019 година

  Японският технологичен гигант Fujitsu представя своите прогнози за влиянието на технологиите през 2019 година

  Облак, блокчейн, изкуствен интелект – технологиите от бъдещето са тук и променят живота ни през 2019 година. Нека погледнем как Fujitsu виждат влиянието на технологиите върху бъдещето на банките, финансите и застраховането, обществения сектор, индустрия и производство, транспорт и автомобилостроене и търговия на дребно - интервю в Bloomberg с Глен Фицджералд, главен технологичен директор продуктов бизнес в Fujitsu за Европа, Близкия изток, Индия и Африка.
Проекти
 • Ориентираният към човека изкуствен интелект в суперкомпютрите на Fujitsu и S&T България

  Ориентираният към човека изкуствен интелект в суперкомпютрите на Fujitsu и S&T България

  През 2019 г. сме свидетели на значителни темпове на растеж при използването на изкуствен интелект (AI) в медицината, търговията, промишлеността, услугите и други сектори. Дългогодишният опит на Fujitsu в областта на суперкомпютрите осигурява на компанията здравословната позиция да доставя на своите клиенти повече ползи от изкуствения интелект.
 • S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  S&T България се радва на стабилен растеж - г-н Злати Петров, изпълнителен директор на S&T България за специализираното издание на Computerworld - ИТ Лидери

  Computerworld: Как компанията ви отговаря на големите предизвикателства пред организациите и в публичния, и в корпоративния сектор в ерата на цифровата трансформация и как успявате да запазите интереса на потребителите за дългосрочно партньорство? г-н Злати Петров: На първо място е добрата информираност относно предметната област на приложенията, конкретните изисквания на нашите клиенти, средата, и на тази база постигане на ефективен анализ и оптимални проектни решения.
 • EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ на Philips - новата ера в най-високия клас ехография

  EPIQ представя най-мощната архитектура, използвана някога в ултразвуковата образна диагностика - тя засяга всички аспекти на акустичната аквзизиция и обработка, което ви позволява наистина да усетите еволюцията на ултразвука към една по дефинитивна модалност. S&T България оборудва множество български болници с EPIQ Ultrasound Machines.